Sport kan niet zonder het bedrijfsleven en het bedrijfsleven kan niet zonder sport!

Sponsors zijn onontbeerlijk geworden voor onze vereniging! Door sponsors en sponsoringactiviteiten worden evenementen als de kerstshow mogelijk gemaakt. K.R.C. Rolling heeft een bestand van trouwe bedrijven die de vereniging financieel ondersteunen. Om onze ambities in de komende jaren waar te kunnen maken zijn nieuwe sponsors en is extra financiële steun vereist!

Het beleid binnen onze vereniging is er globaal op gericht, financiële middelen te werven die kunnen worden benut ten gunste van alle leden. De kerstshow wordt ook gebruikt als sponsor-activiteit, waarbij sponsors niet alleen een blijk van waardering krijgen voor hun inspanningen voor onze vereniging, maar waar zij ook op een optimale manier kennis met elkaar kunnen maken.

Ondernemers die het kunstrolschaatsen een warm hart toedragen en de relatiemarketing optimaal willen benutten zijn bij ons aan het goede adres.

K.R.C. Rolling biedt ruim voldoende mogelijkheden voor het bedrijfsleven in sponsoring en uitbreiding van de naamsbekendheid.

Is uw interesse gewekt, heeft u vragen over sponsoring of wilt u zelf sponsor worden van K.R.C. Rolling, bijvoorbeeld door middel van reclameborden in Sporthal Galecop en bij onze wedstrijden en een presentatie/link op onze website, dan kunt u contact opnemen met onze  sponsorcommissie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via telefoon 06 49 80 88 48.

De vrienden van KRC Rolling