De rollerdisco

We organiseren zo’n 6-8 keer per jaar een rollerdisco voor kinderen tot en met 13 jaar uit Nieuwegein en de regio. De rollerdisco is voor ons een inkomstenbron om zo de activiteiten binnen de vereniging betaalbaar te houden. Kinderen die een avondje willen rolschaatsen in een disco-ambiance betalen een toegangskaartje en kunnen  eventueel rolschaatsen huren.

De rollerdisco kan alleen georganiseerd worden als we voldoende vrijwilligers hebben. Zonder rollerdisco lopen we veel inkomsten mis. Daarom hebben we afgesproken dat vanuit ieder lid de ouders/verzorgers (of het lid zelf vanaf 14 jaar) verplicht 1-2 keer per jaar moet komen helpen. Alleen zo kunnen we het voortbestaan van de rollerdisco garanderen. Wanneer de rollerdisco zijn, staat vermeld op onze website. Via het secretariaat kun je doorgeven wanneer je wilt komen helpen.

De werkzaamheden bestaan uit het helpen bij op- en afbouw, kassa draaien, uitgifte van rolschaatsen, verkoop van gadgets en deurcontrole. Als vrijwilliger ben je zo’n avond inzetbaar van 18.30-22.00 uur. De rollerdisco zelf is van 19.30-20.00 uur. Veel vrijwilligers ervaren het als een gezellige avond!

De vrienden van KRC Rolling