Wat later dan verwacht is het dan toch gelukt om een maandelijkse column te schrijven. Al drie avonden ben ik, voorzien van koffie, de sigaretten binnen handbereik, in mijn schrijvershol enthousiast achter mijn digitale pen gaan zitten, maar helaas zonder resultaat. Normaal is mijn bijdrage binnen een uurtje klaar, maar deze maand wilde het niet. Noem het een gebrek aan inspiratie, een beginnend writersblock of wat dan ook, maar de columns -ik schrijf voor meerdere sites- kwamen deze maand niet bovendrijven. Soms zit het tegen en loopt het niet

Soms vraag ik mezelf af of dat wat ik schrijf ook daadwerkelijk gelezen wordt. Het is nauwelijks voor te stellen dat een ieder die ook maar enige binding heeft met KRC Rolling, maandelijks, reikhalzend uitkijkt naar een nieuwe column. Er zijn vast wel mensen die het lezen, en een enkeling zal het wellicht leuk vinden. Misschien kom ik daar, na het verschijnen van deze column vanzelf achter.

De sportzomer zit erop, maar heeft u er van genoten? Op zich heb ik wel genoten, maar in eerste en tweede instantie niet van de Nederlandse resultaten. Op het EK-voetbal waren we snel klaar waarna de heren multimiljonairs per privéjet naar zonniger oorden vertrokken. In de Tour de France heeft niet één Nederlander een rol van betekenis gespeeld. (Extra afzakker: in plaats van Bradley Wiggings, had natuurlijk zijn superknecht Chris Froome, de Tour de France moeten winnen.)

Het zal u waarschijnlijk niet zijn ontgaan, het is een echte sportzomer dit jaar. Was daar eerst het, voor Nederland desastreus verlopen EK voetbal, sloeg men het jaarlijkse balletje op het oudste tennistoernooi in Engeland, en gaan binnenkort de Olympische Spelen beginnen, ook in Engeland. En niet te vergeten, op het moment van schrijven wordt de Tour de France verreden. Kortom, een zomer vol emotie, pijn, zweet en blije gezichten.

De KRC Mystery SchrijverKunstrolschaatsen?

Gaat dit stuk tekst over kunstrolschaatsen? Jazeker, en als u de moeite neem om verder te lezen zult u begrijpen waarom.

De vrienden van KRC Rolling