WEBVOORDELIG, een webwinkel in sieraden en decoratieartikelen en nieuwe sponsor van KRC Rolling, heeft de dames van KRC Rolling / Devoted in aanloop naar de World Roller Games enorm verrast door alle teamleden te voorzien van prachtige setjes sieraden; armbanden en kettingen. Tijdens de training in Galecop waren Jaap en Sylvia van WEBVOORDELIG zelf aanwezig om setjes sieraden die supermooi waren verpakt aan de dames van Devoted te overhandigen.

 

De blijdschap was groot toen de teamleden de inhoud van de doosjes zagen. Direct kozen de teamleden ervoor om op de foto te gaan met allemaal dezelfde prachtige ketting.

De mooie sieraden zullen in Barcelona worden gedragen tijdens de wedstrijden of gewoon tussendoor in combinatie met de teamkleding. De teamleden mogen na afloop van de World Roller Games de sieraden houden. In de toekomst zullen we bij KRC Rolling de naam WEBVOORDELIG vaker horen. WEBVOORDELIG zal ook bij komende bijzondere evenementen onze leden weer laten stralen!

Dank jullie wel Jaap en Sylvia van WEBVOORDELIG !!!

Wie is onze nieuwe sponsor WEBVOORDELIG?
De naam Webvoordelig zegt het al. WEBVOORDELIG levert via internet en voordelig sieraden en decoratieartikelen tegen lage prijzen. Voor veel producten hanteren zij zelfs de laagste prijs. In combinatie met een scherpe prijsstelling hanteren zij ook een perfecte service naar de klant toe.

 

De vrienden van KRC Rolling