Op zaterdag 2 en zondag 3 juli vinden op onze eigen baan de Nederlandse kampioenschappen Kunstrolschaatsen 2016 in de disciplines figuren en vrijrijden plaats. Wij zijn er bijzonder trots op dat we dit kampioenschappen onder auspiciën van de SBK mogen organiseren. Intussen is de NKK – commissie al druk met de voorbereidingen.

Ook zijn we er heel erg trots op dat maar liefst 17 van onze leden zich via de voorwedstrijden hebben geplaatst voor deelname. Dat zijn in de klasse supermini’s Quinty van Lare ( figuren en vrijrijden). In de klasse mini’s Maureen Versteeg ( figuren en vrijrijden) en Nova van Vliet ( vrijrijden). In de klasse espoirs Rosa Maniran ( figuren en vrijrijden), Esmée Verkerk ( figuren en vrijrijden), Yentl Felter ( figuren), Milou Klijn ( vrijrijden) en Yesslin Fama ( vrijrijden).

In de klasse cadet Karen Baruchello ( figuren en vrijrijden), Natalie Hengst ( figuren en vrijrijden), Kim Coenen ( vrijrijden) en Sue During (vrijrijden). In de klasse jeugd Kylie Helsdingen ( figuren en vrijrijden), Nina Ghamari ( vrijrijden) en Arcangela Stamegna (vrijrijden). In de klasse junioren Lisa van Trigt (vrijrijden) en bij de senioren Sylvia Pistorius (vrijrijden) en Natasja Flantua (figuren).

Onder leiding van trainster Mariëlle van Lare-Dijkhuizen zetten zij de komende weken nog de puntjes op de “i” om tijdens de NKK zo goed mogelijk voor de dag te komen.

Informatie over de NKK is ook te vinden in het evenement wat is aangemaakt op onze facebookpagina. Tijdens de NKK zelf zullen we proberen iedereen zo goed mogelijk te informeren over de wedstrijd zelf.

Uiteraard hopen wij op veel publiek tijdens de wedstrijd. Een kaartje kost 5 euro per dag voor een volwassene en 2,50 euro voor kinderen tot  en met 12 jaar.

 

 

Tijdens de NKK zal Skatersworld uit Duitsland aanwezig zijn voor de verkoop van rolschaatsen, wielen etc. Ook Creative Fun zal aanwezig zijn voor de verkoop van hotfixstenen, stofjes, panty’s etc.

Voor tijdschema en deelnemerslijst klik hier.

 

Nederlandse kampioenschappen roldansen in Kerkdriel

En natuurlijk vind het weekend voor de NKK ook nog de NKD plaats. Deze wordt op 25 en 26 juni georganiseerd door collega vereniging de Kerrolls uit Kerkdriel.

Ook voor deze wedstrijd hebben zich veel KRC leden zich geplaatst. Dit jaar strijden Quinty van Lare en Destiny Inbrahim in de klasse supermini’s. Bij de mini’s doen Maureen Versteeg, Nova van Vliet en Djemylee van Blitterswijk mee. In de klasse espoirs Yentl Felter en Esmée Verkerk. Bij de cadetten Natalie Hengst, Karen Baruchello, Kim Coenen en Sue During. In de klasse jeugd Nina Ghamari, Daphne Voogd en Kylie Heldingen en in de klasse junioren Lisa van Trigt, Megan Bus en Sharon Felter.

Ook zij zijn nog, onder leiding van trainster Sylvia Pistorius, druk bezig met de laatste voorbereidingen voor deze wedstrijd.

Klik hier voor deelnemerslijst en tijdschema.


Wij wensen onze leden en trainsters heel veel succes.

De vrienden van KRC Rolling