Op zaterdag 22 december heeft KRC de sponsoractieactiviteit uitgevoerd in de PLUS - van Loon.
Dit heeft een mooi resultaat opgeleverd. We scoorden maar liefst 52%.

Op dit moment zijn er nog twee weken actie te gaan, de laatste loodjes dus! En jullie hulp is nog steeds nodig. Lever dus komende twee weken weer zoveel mogelijk kassabonnen in met daarop de naam KRC.
Op 12 januari eindigt deze actie en hopen we een mooi resultaat te hebben bereikt. Het geld wat we met deze actie verdienen komt ten goede aan alle leden en zal onder andere worden gebruikt voor KRC Kamp 2013 en de jubileumshow van 2013. KRC Rolling bestaat in 2013 maar liefst 35 jaar en dat willen we met de show ook laten zien!

Op zaterdag 22 december was het de beurt aan KRC Rolling om zowel de vereniging als de PLUS- van Loon te promoten in de winkel.  Zo’n 16 leden hebben zich van hun beste kant laten zien in de winkel.

Ze waren verdeeld in twee ploegen zodat de winkel niet helemaal overspoeld zou worden door KRC Rolling. Doel van deze actie was om zoveel mogelijk kassabonnen te verzamelen en deze voorzien van de letters KRC in de daartoe behorende dozen te doen.

De meiden waren hierin bloedfanatiek! Ieder kassa werd nauwlettend in de gaten gehouden door een van de leden, fraai aangekleed in een kerstkostuum.

 

 

 

Ook waren er twee leden die in een mooie kersthoepeljurk de klanten bij de ingang verwelkomden. Ook de PLUS slijterij werd door de meiden bezocht en bonnen werden in ontvangst genomen.

 

 

 

 

Eline en klasgenoot Stijn zaten klaar om kinderen mooi te schminken. Deze werden omgetoverd in prinsesjes, Megamindy,  en ook een tijger kwam voorbij.

 

 

 

 

In de loop van de middag was het tijd om te stoppen. Iedereen was moe en koud ( de kerstjurken waren niet bepaald warm te noemen) en de actiedozen zaten vol.

Op het moment dat dit stukje geschreven wordt is de uitslag van deze week nog niet bekend, maar wij gaan er vanuit dat het een mooie uitslag zal zijn.

 

Bij deze wil de sponsorcommissie Lisanne, Anouk, Eline, Stijn, Sylvana, Kim, Merel, Nova, Zoë, Britney, Yentl, Eylisch, Manon, Charlotte, Sanne, en Tessa hartelijk bedanken voor hun inzet en enthousiasme!

De actie loopt nog tot 12 januari dus we hebben nog 3 weken de tijd om kassabonnen in te leveren.

 

Doe dus vooral veel boodschappen bij de PLUS-van Loon op winkelcentrum  Nedereind en vraag ook familieleden, buren en kennissen om daar boodschappen te doen en vooral de naam KRC Rolling op de bon te zetten. ( Tip: de oliebollen bij PLUS- van Loon worden versgebakken, een goede reden dus om naar de winkel te gaan).

De vrienden van KRC Rolling