Beste vrienden, kennissen en bekenden van Kaori.

Bijgaand de uitnodiging om Kaori Kobayashi met elkaar te herdenken.

Wij zijn diep getroffen en intens verdrietig door het overlijden van Kaori Kobayashi op 8 juli 2018.

Kaori was een bijzondere vrouw die enorm veel heeft bijgedragen aan onze vereniging.
Wij zullen haar heel erg missen en zij blijft voor altijd in onze gedachten.

Wij wensen haar man Stefano en dochter Karen heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies.

Leden en vrijwilligers KRC Rolling

Inmiddels geniet Mariëlle al weer twee weken van haar huwelijksreis maar wij willen natuurlijk ook via onze website laten weten dat trainster Mariëlle op 4 juli in het huwelijk is getreden met haar Ferry.

Op zondag 6 juli werden de clubkampioenschappen verreden. Een groot deel van onze leden heeft hieraan meegedaan. Omdat de clubkampioenschappen, door omstandigheden, pas aan het eind van het seizoen verreden konden worden waren helaas een aantal leden en trainsters wegens vakantie verhinderd om mee te doen. Maar gelukkig was desondanks de opkomst groot.

Het zal u waarschijnlijk niet zijn ontgaan, het is een echte sportzomer dit jaar. Was daar eerst het, voor Nederland desastreus verlopen EK voetbal, sloeg men het jaarlijkse balletje op het oudste tennistoernooi in Engeland, en gaan binnenkort de Olympische Spelen beginnen, ook in Engeland. En niet te vergeten, op het moment van schrijven wordt de Tour de France verreden. Kortom, een zomer vol emotie, pijn, zweet en blije gezichten.

Lees meer...

...

De sportzomer zit erop, maar heeft u er van genoten? Op zich heb ik wel genoten, maar in eerste en tweede instantie niet van de Nederlandse resultaten. Op het EK-voetbal waren we snel klaar waarna de heren multimiljonairs per privéjet naar zonniger oorden vertrokken. In de Tour de France heeft niet één Nederlander een rol van betekenis gespeeld. (Extra afzakker: in plaats van Bradley Wiggings, had natuurlijk zijn superknecht Chris Froome, de Tour de France moeten winnen.)

Lees meer...

...

Op 6 juli werden de 5 Nieuwegeinse Nederlands Kampioenen door wethouder Helen van de Berg gehuldigd op het gemeentehuis.

Prestige International ParijsVan 29 juni t/m 1 juli werd in Issy les Moulineaux (Parijs) de Prestige International verreden. 16 leden van KRC namen hier aan deel.

De vrienden van KRC Rolling