In de periode van 24 augustus toe en met 1 september zijn in Ponte di Legno in Italie de Europese kampioenschappen Kunstrolschaatsen voor de klassen cadet, jeugd, junior en senior verreden. Dit jaar zijn deze disciplines voor het eerst samen gevoegd tijdens één evenement. Daarom duurde dit evenement ook langer dan voorgaande jaren.

Lisa, Megan en Kylie waren door de bond geselecteerd om deel te nemen aan het EK Cadet/ Jeugd in Slovenië. Kylie voor het figuren in de klasse Cadet, Megan voor het vrijrijden in de klasse Jeugd en Lisa voor het vrijrijden, figuren en combinatie in de klasse Jeugd. Ook Birgit van Berlo van de Oude Molen was geselecteerd voor het figuren in de klasse Jeugd.

Zaterdag 13 juli was de laatste trainingsdag van het seizoen. Voor Christien was dit een speciale dag omdat zij haar laatste training gaf als vaste trainer bij KRC Rolling.

 

Onze 6 kampioenenOp vrijdag 1 juli t/m zondag 3 juli vonden de Nederlandse Kampioenschappen Kunstrolschaatsen weer plaats, dit keer in Mierlo. Hier werd door de beste Rolschaatsers van Nederland in 3 dagen gestreden om de titel “Nederlands Kampioen”. Onder alle deelnemende verenigingen was ook K.R.C. Rolling uit Nieuwegein aanwezig, waarvan inmiddels 18 leden (3 meer dan vorig jaar!) in verschillende leeftijdsgroepen mee streden om de titel

KRC Rolling keerde terug met 6 Nederlands Kampioenen, 13x goud, 9x zilver en 8x brons en kan terug kijken op een geweldig NK.

Er zijn momenteel geen jarigen.

De vrienden van KRC Rolling