Rollerdisco

Wat is de Rollerdisco?

In een ongedwongen sfeer lekker uit je bol gaan op rolschaatsen. Op populaire muziek rondjes draaien op wielen, of gezellig met elkaar in een ketting rollen. Tijdens deze disco avonden is sportzaal Wijkersloog omgebouwd in een grote danshal met de juiste belichting en een de bijbehorende DJ.

Kijk hieronder naar een korte impressie:

Wanneer zijn er Rollersdisco's?

Op dit moment zijn er helaas geen datums bekend wanneer de rollerdisco wordt gehouden. Neem voor alle zekerheid contact op met de Rollerdisco commissie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

  • --

Voor wie is de Rollerdisco?

Deze rollerdisco’s worden georganiseerd voor jongeren van ± 6 tot en met 13 jaar. Voor deelname hoef je geen lid te zijn van KRC Rolling en je hoeft geen rolschaatservaring te hebben. De discoavonden zijn zeer geschikt voor kinderfeestjes (minimaal 6 personen), tijdens de disco zal er extra aandacht aan de jarigen besteed worden. Maar ook voor vriendengroepen of klasseavonden is deze disco zeer geschikt. Kom je met een groep of alleen, dan raden we je aan om vooraf te reserveren.

Wat kost de Rollerdisco?

De entree bedraagt €3,50

De huur van een paar rolschaatsen bedraagt €3,50.

Begeleidende ouders mogen gratis maar binnen maar mogen, uit het oogpunt van de veiligheid, helaas niet mee rolschaatsen.

Voorafgaande aan de disco kun je ook komen eten. Voor een bedrag van €4,50 euro per kind krijg je een friet met een snack en een frisdrank naar keuze.

Wat zijn de Rollerdisco tijden?

De disco is op een zaterdagavond van 19.30 tot 21.30 uur. Kom je vooraf eten dan ben je welkom tussen 18.30 en 18.45 uur. De exacte tijd zal nog per mail worden bevestigd.

Consumpties?

Gedurende de disco is het mogelijk om drinken en eten te kopen in de sportkantine tegen hele schappelijke prijzen. Het is niet toegestaan om zelf meegebrachte consumpties in de kantine of in de hal te nuttigen. In verband met de veiligheid van de schaatsende kinderen, mogen de kinderen en de ouders de consumpties niet meenemen naar in de sporthal.

Hoe kan ik reserveren?

Zoals eerder aangegeven is het zeer raadzaam om je kinderfeest (minimaal 6 kinderen) van te voren te reserveren. Reserveren doe je door dit formulier in te vullen.

Na opgave van de benodigde schoenmaten krijg je een bevestiging of de reservering definitief is.  (zonder opgave van de schoenmaten kunt u helaas niet reserveren!) In de praktijk hebben wij nog nooit iemand hoeven teleurstellen maar wacht niet te lang met reserveren want als alle schaatsen verhuurd zijn is er geen plek meer.

De gereserveerde rolschaatsen staan bij binnenkomst in kratten voor je klaar. Na afloop mag je de rolschaatsen ook weer in de kratten inleveren.

Betalen

Je kunt bij ons uitsluiten contant betalen. Wij verzoeken u dit zo veel mogelijk met gepast geld te doen. Wij hebben geen pinautomaat!

Eigen rolschaatsen?

Eigen rolschaatsen zijn toegestaan. Scates of rolschaatsen met zwarte doppen zijn niet toegestaan.

Locatie van de disco?

Vanaf schooljaar 2017/2018 zullen de Rollerdisco’s in Sportzaal Wijkersloot plaastvinden.

Adresgegevens:
Sportzaal Wijkersloot
Nanningalaan 1a
3431 RD  NIEUWEGEIN

Vragen?

Hebben we je vraag nog niet kunnen beantwoorden of wil je meer informatie dan kun je via mail contact zoeken met de rollerdisco commissie. Zij zijn namens KRC Rolling beschikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Uitnodigingen

Wil je unieke Rollerdisco Uitnodigingen geven aan je vrienden, klik dan op een van onderstaande plaatjes om deze te downloaden.

Uitnodiging 1Uitnodiging 2

Aanvullende gegevens