Recreatief rolschaatsen bij KRC Rolling

Sinds 2015 heeft KRC Rolling een recreantengroep. Wat klein is begonnen begint zo langzamerhand wat meer te groeien. De recreantengroep is bedoeld voor rolschaatsers vanaf 18 jaar en ouder (er is geen maximum leeftijd).

De groep is  voor zowel mensen die nog nooit op rolschaatsen hebben gestaan en het wel willen proberen tot aan gevorderde rolschaatsers die alleen nog in recreatief verband willen schaatsen maar niet meer mee willen doen aan wedstrijden.

Onder begeleiding van een enthousiaste trainster kan begonnen worden met de basisvaardigheden vooruit en achterwaarts overstappen, mohawkpassen en drietjes maar als je dat wilt ook sprongen en pirouetten. Ook is het mogelijk om roldansen aan te leren zoals deze in de wedstrijden gedaan worden. Alles op niveau en naar wens van de recreant.

Wanneer je geen behoefte hebt aan echte instructies maar gewoon lekker zelf aan de slag wilt dan is dat ook mogelijk.

Mocht je interesse hebben dan kan je je aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Wil je eerst kijken of het wel wat voor je is dan kun je drie gratis proeflessen volgen.

Heb je nog geen rolschaatsen dan kan je die lenen van de vereniging (tot en met maat 42). Als je besluit lid te worden dan is het wel de bedoeling dat je eigen rolschaatsen aanschaft.

Een lidmaatschap kost 17,50 euro per maand.

Aanvullende gegevens